- 2026. 01. 13.
- 29
- 16
- LS karakter
- Anthony Di Luca
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
Laci, 20 éves vagyok.
Account ID-d?
2842
Hány játszott perccel rendelkezel?
8325 a lap megírásakor.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
Sziasztok! Becenevem a Delta, amin kb minden barátom így hív. Jelenleg 20 éves vagyok 4 hónap múlva leszek 21. A hobbim a foci amit lassan 16 éve versenyszerűen űzök különböző osztályokban. A szabadidőmet általában a gép előtt töltöm, akkor is legfőképp RP-zek. Kb 5 éve teljeskörűen RP-zek, ha lehet így mondani. Rengeteg RP szervert fordultam már meg, kisebb-nagyobb szervereken. Jelenleg itthonról dolgozom, így rengeteg szabadidőm van, amit a szerverre tudok fordítani. Számos barátommal sokunk kb minden hétvégén találkozni, ott rengeteget szoktunk beszélgetni különböző dolgokról. Szeretek játszani, szeretek sportolni, és eléggé foglalkoztat is.
Mi egy adminsegéd feladata?
Egy adminsegédnek legfőbb feladata hogy az adminokró levegyék a terhet, kérdések megválaszolása, játékosok segítése kiseeb ügyekben. Kezdő játékosok segítése.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
Szerintem egy jó adminsegéd az lehet aki elhivatottam végni a munkáját, amiben tud segít a playereknek, adminoknak. Aki egy kérdéstől nem vágja magát földhöz akár egy rosszabb nehezebb kérdésnél sem. Illetve aki mer kérdezni.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
Szeretnék a játékosoknak segíteni a kérdéseikben, kisebb problémájukban, ezzel is segítve a gördülékeny játékmenetet.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
Rengeteg tapasztalatom van ilyen téren, megbízhatónak tartom magam, illetve amit rám bíznak azt tisztességgel elvégzem.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
napi 3-4 órát boldogan hétvégén többet is.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
Városháza: ez a legelső állomás a szerveren. Itt lehet kiváltani különböző iratokat, engedélyeket, autókereskedés: ahol tetszés szerint lehet a járműparkból választani. Pláza: alapvető kellékeket itt lehet megvásárolni pl: telefon, rádió, étel, ital. Bank ahol tudsz számlát csinálni, pénzt be-ki fizetni.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: megbízható, magabiztos, amit rám bíznak tisztességgel végig csinálom.
Negatív: csendes (én ezt negatívnak tartom) sok mindent gondolok túl, túlságosan komoly
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)
.png)