Na csá.
Az állításaidra pontonként fogok reagálni.
''Jogtalan jail osztás, Enrico saját fk ügyébe való beleszólás!''
A Jailed a videót-videókat látva teljes mértékben jogos, s indokolt. Enrico semmiféle bírálatot nem hozott, nem ő döntött, nem ő intézte, ezáltal az ő része teljes mértékben érthetetlen.
''Éppen mentem déli szerelőhöz, mikor észre vettem, hogy egy csomó autó áll a banknál. Ahogy oda értem, láttam hogy Noemi Falcone jött ki a bankból, kevlár, nagy kaliber. Be néztem a bankba, a társait lehetett látni az ajtón keresztül fegyver volt náluk.''
Erről semmiféle bizonyítékot nem küldtél. Adminügyek során a bizonyítékok nélküli állítás mit eredményez? - alaptalan állításokat. Ilyenkor ezt nem vehetem figyelembe. - Ezt az adminisztrátori múltadnak köszönhetően bizonyára te is tudod.-
''Ezt jeleztem is a társszervek felé rádión. Később fel bukkant újra a banknál autóval noemi, utánna mentem villogó, sziréna felszólítás. ''
'A sziréna felszólítás'. Ez mind addig megállja a helyét, amíg nem egyszerre nyomod a szirénát és a felszólítást. Egyszerre nyomtad körülbelül, így ez 1 felszólításnak felel meg, többszörinek semmiképpen sem mondanám.
''Elkezdett menekülni, aranybank előtt közre fogták, ki szálltam, rá fogtam a fegyver, 1-2 másodpercig bírták tartani utánna meg indult, ez miatt lőttem a kocsira, hogy ne tudjon menekülni. Mivel való életben sem fogják nézni ahogy felfegyverkezett bűnöző elmeneküljön ez miatt adott a lehetőség hogy tüzet nyissanak a kocsira!''
Megint egy alaptalan dolgot fogalmazol meg. '' Mivel való életben sem fogják nézni ahogy felfegyverkezett bűnöző elmeneküljön'' Erre külön reagálnék. Nem tudhattad, s nem is valid az állítás.
Itt láthatod, hogy nem volt fegyver nála.
''Későbbiekben ki érkezett Skezy és bírálta az ügyet, ahogy ki érkezett, rá teleportált enrico is! És az egész aügy alatt enrico szólt közre! Ennyi erővel az egész rendvédelmiseket be lehetett volna rakni jailbe, viszont csak engem rakott be! Ez miatt is nem érzem fernek az egésszet!''
Valóban hozzám teleportált Enrico, s többször is válaszolt, vagy megjegyzéseket tett. Szerintem ezzel nem volt probléma, az ügyet én intéztem, én bíráltam. Ő szimplán jelen volt a frakciójának egy ügyén.
''Ennyi erővel az egész rendvédelmiseket be lehetett volna rakni jailbe, viszont csak engem rakott be! Ez miatt is nem érzem fernek az egésszet!''
Betenni belehetett volna hiszen elég egyszerű rá a parancs, de mivel a videókban egyértelműen a te lövésed hangzott, s látható (Mást nem is igazán láttam lőni) így azt szankcionáltam aki lőtt.
Bíráló admin munkájának megsegítése képpen csatolom a két videót, az adminügy logját pedig privátban tudom az admin logot végett.
Watch "DawnMTA 2026-02-03 15-50-11" on Streamable.
streamable.com
This video is unavailable.
streamable.com
További kellemes, délutánt, estét. Cső