- 2025. 03. 25.
- 87
- 49
- LS karakter
- Dathan Moore
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Dániel, 25 éves vagyok!
Account ID-d?
>430
Hány játszott perccel rendelkezel?
>83 770
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Dániel vagyok 25 éves, Pest megyei lakos, jelenleg épitőipari vállalkozóként dolgozom, Ebből adódoan több szabadidőm is akad!
Körülbelül 3-3,5 éve játszom Roleplay szervereken, ez idő alatt sok frakciót is megjártam, jelenleg a Rendőrségen belül alleaderi pozicót töltök be. Mind a való életben, mind a szerveren úgy gondolom megbízható és feladatát mindig a legnagyobb odafigyeléssel, maximalista hozzáállásal végzem el! Szeretek új játékosoknak segíteni, mind a frakción belül mind azon kivűl is, hiszen tudom milyen nehéz és stresszes lehet egy egy szituációt "Zőld fülüként" átélni, ezért is bátorkodtam jelentkezni Adminsegéd pozicióba!
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az Adminsegéd feladata abban nyílvánul meg hogy mind az adminok mind az új/meglévő játékosok "életét" megkönnyebbítse, míg az adminokét az adott reportok válaszadásában (Ami nem feltétlen admin felé avagy admin segítségnyújtást igényel) Míg a játékosokét a kérdések avagy segítségkérések megválaszolásában, helyreigazításában nyílvánul meg!
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Tapasztalt (Frakciók, helyzetek, játék elemek ismerete)
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szeretném a játékos közösséget segíteni, és úgy gondolom ez egy megfelelő módja lenne annak hogy hozzájáruljak a szerver vezetőségének mindennapi feladatainak megoldásához!
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Tapsztalt vagyok sok dologban, nagyon könnyen szót tudok érteni mindenkivel, ezáltal hatékonyan tudom lebonyolítani az adott probléma megoldását!
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
> Naponta több órát is, 2-4 órát fix (Leginkább csúcsidőben) De ez változó, természetesen a fix 3 órát biztosan tudnám vállalni!
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
> Városháza (Az iratok kiváltása érdekében), Korház (Ha sérülése történne hová kellene fordulnia) , Pláza (A szükséges itemek pl. Telefon, rádió beszerzése érdekében)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: Türelmes vagyok, segítőkész, Tapasztalt vagyok. Negatív: Motiváció hiányában könnyen lankad a kedvem, Szokásom obcén szavakat használni (Szerveren kivűl), Haragtartó tipús vagyok.
Utoljára szerkesztve:
.png)
-(1)-(1).png)
.png)