Carlos De Garcia - Yao Kyei [Jackson]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kalasnyikov24

Lelkes fórumhasználó
2025. 08. 23.
371
1
LS karakter
Carlos De Garcia
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Carlos De Garcia
Panaszra tett személy InGame neve:
Yao Kye
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Kedves Dawn Csapata panasztételem oka a megadott játékosra IC név hazudás ahogy látható szabályokkal nincs tisztában illetve hivatalos személyt mint PF-et megtámadott sajnos erre nincs bizonyitékom mellé csekk elöl való el lógás csatolom a logot az elejétöl fogva illetve a képet a rendöség sem tudta meghatni se az admin ügy elöször töbször kináltam csekket normálisan illetve tisztelettel beszéltem vele mint IC és OCC-n is a mellete lévö Admin segéd szintén az ö pártját fogta mig az elsö admin ügyben lévö Admin dmnk ahogy látható igyekszett rendet tenni köztünk erre rá vágta hogy az Admin az én oldalamon áll továbbá el hajtott és le lépett a szerverröl innen is köszönöm mind a 2 Adminnak a segítségét ennyi lenne a panaszom köszönöm a birálatot
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/d3Z5

Megjegyzés:
ha esetleg nem jelentkeznék itt a következö email cimen: [email protected] el lehet érni illetve DC nevem kalasnyikov17

Szia, a panaszt én fogom bírálni, várom a másik fél válaszát!

Szia, a panaszt én fogom bírálni, várom a másik fél válaszát!
Sziasztok! Elsősorban örülnék neki, ha letudná írni normálisan a nevemet. - Köszönöm!

Másodszor nem értem a panasz okát, szándékosan azt keresi Carlos, hogy hogyan tud a másikkal kib*szni és tönkre tegye a játékélményét. Tegnap leírtam, hogy simán egy figyelmeztetéssel eltudtál volna engedni, de ő direkt azt nézi, hogy hol tud keresztbe tenni a másiknak. Mellesleg kiMGzte a nevemet, hogy kamut mondtam és direkt elakarta vinni az autót, erre játszott. Simán megírhatta volna arra a névre amit látott a fejem felett, de arról nem tudott volna semmit sem, OOC is jeleztem, hogy NV-m volt és azt sem vetted figyelembe. Az aü során is elmondtam LVL5-ig nem csekkelhetsz le és ezt sem értette meg, hiába írtam bármit is csak a az ő álláspontját fújta nem próbálta megérteni a helyzetet részemről is és utolsó sorban hozzá tenném tök szabályosan parkoltam érdekes módon azóta helyeztek ki táblát, mivel valószinű nem csak ez volt az egyetlen eset. Egy kezdő player sehonnan nem tudja táblák nélkül, hogy tilos oda megállni mivel akkor még nem volt kihelyezve tábla én tök szabályosan parkoltam le félig fent a járdán, félig lent az úton, de ott a kép amin látszik ez is. Én próbáltam egyezkedni veled, de te nem szerettél volna csekket írni (Amit amúgy sem tehetnél, de mindegy) mivel leírtam egy kamu nevet és te kiMGzted, ezért kértél tőlem iratokat.

Részemről ennyi, több hozzáfűzni valóm nincsen, várom a bírálatot! Sziasztok, szép estét!

• Kedvelés
Reactions: TrueGyuri
Sziasztok! Megjöttem a bírálattal!

1. A plázánál a padka mentén látható a felfestett sárga vonal ami megállási tilalmat jelent. Ezzel együtt várakozási tilalmat is.

2. Elmenekültél a PF-es csekk elől amit a szabályzat tilt
“Az Parkolás Felügyelet intézkedését követően meg kell várnod, míg kiállítják a csekket!
Nem menekülhetsz el a csekk elől.”
Az hogy lvl4 es szintű vagy nem tesz kivételt mivel lvl4-től adható csekk a játékosoknak. A szabályzat lvl3-ig mondja ki a játékost kezdőnek.

Amennyiben nincs ellenvetésed, 90 perces NonRP jail a szankciód. Kérlek jelezz, hogy van-e bármi mondani valód ezzel kapcsolatban.

Sziasztok! Megjöttem a bírálattal!

1. A plázánál a padka mentén látható a felfestett sárga vonal ami megállási tilalmat jelent. Ezzel együtt várakozási tilalmat is.

2. Elmenekültél a PF-es csekk elől amit a szabályzat tilt
“Az Parkolás Felügyelet intézkedését követően meg kell várnod, míg kiállítják a csekket!
Nem menekülhetsz el a csekk elől.”
Az hogy lvl4 es szintű vagy nem tesz kivételt mivel lvl4-től adható csekk a játékosoknak. A szabályzat lvl3-ig mondja ki a játékost kezdőnek.

Amennyiben nincs ellenvetésed, 90 perces NonRP jail a szankciód. Kérlek jelezz, hogy van-e bármi mondani valód ezzel kapcsolatban.
Cső!

Ha én "elmenekültem" a csekk elől, akkor ő meg kiMGzte a nevemet direkt nem írta meg a csekket, pedig simán megtudta volna, inkább szórakozott és arra ment a játék részéről, hogy elvigye. Szóval úgy fer ha én kapok ő is kap!

Cső!

Ha én "elmenekültem" a csekk elől, akkor ő meg kiMGzte a nevemet direkt nem írta meg a csekket, pedig simán megtudta volna, inkább szórakozott és arra ment a játék részéről, hogy elvigye. Szóval úgy fer ha én kapok ő is kap!
Alap dolog hogy elkérik a személyit a csekk megírásához, megbizonyosodik a nevedről. Ez egy másik módja lett volna annak, hogy megmenekülj a csekktől de nem sikerült, helyette elhajtottál.

A panaszt zárok, 90 perc admin jailben részesítelek a menekülésedért!

További jó játékot!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.