Nemzeti Adó és Vámhiatal pályázata.

• Thread starter Thread starter Staar
  • Start date Start date
  • Válaszok 6
  • Látta 202
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Staar

Újonc
SzerverAdmin
LS
2025. 04. 23.
60
31
LS karakter
Mia Zaric
Nemzeti Adó és Vámhivatal pályázata.

Nemzeti Adó és Vámhivatal fealadat/feladatai: Első sorban is az adóbeszedés a Nemzeti Adó és Vámhivatal feladata, azaz a NAV feladata. Második fontos feladata a Jogi szabályozás – Adó- és vámjog alkalmazása, szabályok végrehajtása. Ezen sorban sorolható a Cégek és annak ellenőrzése a NAV feladati köreiben.

A Nemzeti Adó és Vámhivatalba rendszeresített rendfokozatai:
Hallgató
( Ennek feladata, hogy a nagyobb rendfokozatoktól eltanulja, és el vegye a gyakorlottságot, hogy jól tudja alakalmazni )
Őrmester
(Hallgatónál nagyobb rendfokozat. - Elsájította a gyarkolottságot, el végezte az őrmesteri vizsgát.)
Törzsőrmester
(Őrmesteri rangon túl jutott, készül a Zászlós vizsgára.)
Főtörzsőrmester
( törzsőrmesteri rangon is túl jutott, teljes mértékben készül a Zászlós vizsgára.)
Zászlós
( Sikerült le tennie a Zászlós vizsgát, ezután tud válaztani alosztályt: KNYF, MERKUR. - Lentebb ki térek)
Törzszászlós
(elvégezte a Zászlósi vizsgát.)
Főtörzzászlós

( Készül a Hadnagyi vizsgára.)
Hadnagy
Főhadnagy
Százados

( ezután tudjuk ki nevezni Főtisztnek.)
Őrnagy.
Alezredes.
Ezredes.
Dandártábornok.
Vezérőrnagy.
Altábornagy.
Vezérezredes.

( Direkt nem tettem ide Rendfokozatot, mivel nem éreztem szükségesnek.)

Az F3-as rangokban is lesznek külön vett rangok. - Mivel KNYF, MERKUR teljesen külön, így teljesen már rangot fognak kapni a MERKUR és KNYF emberei teljesen más más jogokkal.
A rangoknál teljesen jog rendszer lesz, őrmesteren nem fogod tudni az összes rangot használni.
Vezérezredes a legnagyobb, Altábornagy az Alleader.

Ki szeretnék térni pár Alosztályra:
KNYF: Központi Nyomozó Főosztály a röviditése. - Röviden és tömören a Cégek ellenőrzése, és a nyomozás a cégek után a feladata. Ezen felül a KNYF feladata, a nyomozás az esetleges ACS után, azaz Adó Csalás után.

MERKUR - Ez az alosztály, ahol az elkapás a feladat. - ACS, BCM-el körözött emberek elkapása. MERKUR a legfelszereltebb alosztály a Nemzeti Adó és Vámhivatalban. - Ezek használhatnak M4A1, Ar-15 és társait. A MERKUR alosztály úgymond egy kommandós alosztály.

BEO - Belső Ellenőrzési Osztály. - Ők ellenőrzik, és hallgatják ki azt az Pénzügyőrt aki rosszul járt el egy intézkedés alatt. Hogyha rosszul járt el a Pénzügyőr, ezesetben mikor egy Felülvizsgálati kérelmet adnak be a NAV-hoz, ők bírálják fel.

Adóigazgatóság - Ők foglalkoznak a cégekkel, ők hoznak létre, és ők ellenőrzik a cégeket a rendszerbe. - KNYF-el dolgoznak együtt az Adóigazgatósági Pénügyőrők.

Jelentkezés menete a Nemzeti Adó és Vámhivatalhoz:
- Jelentkezéshez elöször is a Fórumon egy " Karrier " nevezetű részben lehet majd jelentkezni.

- Lesz egy minta, ahol majd ki kell tölteni az adott Lapot.

- Mikor ki töltötte az adott ember a lapot, minden Hétvégén Szombaton lesz elfogadás/elutasítás, de ez persze sok mindentől függhet. - Attól is függ, hogy mennyi Lap érkezik be, az adott héten.

- Mikor sikeresen el lett fogadva a lap, akkor egy elbeszélgetésre el hívlak/Hívunk.

- Ki kérdezünk téged, hogy mi miatt szeretnél ide jönni a frakcióba, és mik lennének a terveid a frakcióval.

- Mikor sikeresen be kerültél a Frakcióba, egy pár nap múlva, vagy egy hét múlva hívunk egy Őrmesteri Vizsgára. - Mikor ezt ki töltötted, Hallgató > Őrmester rendfokozatra kerülsz.

Őrmesteri vizsga menete:
- Első sorban is, mikor Hallgató rangon vagy tanulmányozni kell a Frakció szabályzatot.

- Mikor hívunk/hívlak téged Őrmesteri vizsgára ( véletlen szerűen lesz a hívás ) akkor egy lapot fogsz kapni.

- A lapban a Frakció szabályzat lesz ki kérdezve. ( Lap közben tilos lesz használni a Frakció szabályzatot.)

- Ez egy Űrlapban lesz megcsinálva a lap, amit kapni fognak az emberek.

- Mikor be küldted a lapot abban a pár percben el lesz bírálva, és ha sikeres lett a lapod egyből kapod az őrmesteri rangot.

Miért pont engem válasszatok? - Egy aktív csapatot tudnák össze hozni, ami szívesen járna fel a szerverre Játszani. - Nem egy dara frakciót szeretnék össze hozni, aki mindenki MERKUR-ba menne, és csak darálna. Minden alosztályba szeretnék egy aktív csapatot, ami szívesen csinálná a feladatait. - Egy olyan csapatot és egy közösséget tudnák/szeretnék össze hozni ami szívesen csinálná a dolgát.

Céljaim a frakcióval: - A célom egy aktív csapatot létrehozni ami szívesen csinálná a NAV dolgát. - Ez alatt azt értem, hogy aktív MERKUR, KNYF, Adóigazgatósági osztály lenne. Szeretném, hogy ne csak a Dara menne, hanem igen is az RP-re fókuszálnám a csapatot. RP-re szeretném terelni a hangsúlyt, és nem a folytonos NON és társaira. Egy olyan csapatot szeretnék létrehozni, ahol az Illegál/legál oldalról is egy teljesen tisztelettudó irányt tudjunk mutatni egymás felől. Hosszú távon, pedig szeretném, hogy egy aktív közösséget tudjak létrehozni.

Frakció mappolás/skinek/autók.: Jelenleg nem tudom, hogy milyen skinek/autók vannak bent. - De a mappolást szeretném meghagyni San Fierroban. Autókat pedig amint sikeres lesz a frakció pályázásom, tudatom SA/FA-val.

Rólam pár szóval: Andrásnak hívnak, 16 éves vagyok. Tolna megyében lakom, ahova nem rég költöztem. Nagyon sok rendvédelmi frakciót megjártam több helyen is, és a Dawn-Game systemben is. Rettentő sok elképzelésem van a frakció iránt, és én olyan ember vagyok, hogy amit el tervezek, meg is valósítom. Frakció szinten fel tudom mutatni mint referencia, hogy TEK-ben Zászlós, NNI-ben Főtörzsőrmester nagyon régen Rendőrségben Törzszászlóst értem el.

Megjegyzés: Légyszíves olvassátok el, mielőtt a topicom alá írtok, és ha tudtok valami jó megjegyzést írni elfogadom a tanácsot, és meg fogadom. - Változás jogát fenntartom.

Utoljára szerkesztve:
véleményem szerint teljesen felesleges rész a lapodban, hogy milyen rendfokozatok lesznek, meg azokhoz egy kép. Csak hosszabbnak látszik a lapod tőle, és teljesen értelmetlen. Minden rendvédelmi frakcióban ugyan azok a rangok vannak, (kivéve: honvédség) Ha ezt kivennéd sokkal rövidebb lenne a lap, gondolom ez a célja a rendfokozatoknak, hogy szépítsen a tartalmán, de nem sok értelmét látom.

véleményem szerint teljesen felesleges rész a lapodban, hogy milyen rendfokozatok lesznek, meg azokhoz egy kép. Csak hosszabbnak látszik a lapod tőle, és teljesen értelmetlen. Minden rendvédelmi frakcióban ugyan azok a rangok vannak, (kivéve: honvédség) Ha ezt kivennéd sokkal rövidebb lenne a lap, gondolom ez a célja a rendfokozatoknak, hogy szépítsen a tartalmán, de nem sok értelmét látom.
Csáó! - Ez igaz, hogy hosszabbank látszik, de nem ez a célom. De ki egészítem nem sokára a dolgokat, köszi a véleményedet!

• Kedvelés
Reactions: peti
Szia!
A lapodat átolvastuk, és sajnos nem nyerte el a tetszésünket.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.