Chucho Benicio panasza Jvstin-ra

• Thread starter Thread starter Notino
  • Start date Start date
  • Válaszok 11
  • Látta 181
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Notino

Újonc
2025. 03. 31.
7
3
LS karakter
Chucho Benicio
LV Karakter
-
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Chucho Benicio
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Jvstin
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Indoktalan Jail osztás
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

A szerver szabályzat pontosan azt irja le hogy: Tilos a frakció "jumperkedés".
Rövid időn belül frakció váltás, frakció szabályzat szabja meg, hogy mennyi időt kell bent töltened mielőtt kilépnél. A frakció szabályzatban semmi nem szerepel arról egyetlen pontban sem,hogy mennyi időt kell eltölteni a frakcióban,hogy ezt elkerülje az ember. Ennek ellenére a frakció vezetője rámrakatta az FK jumpot. Bíráló adminnak küldöm a kimásolt FK szabályzatot bizonyiték képp, dátummal.

• Kedvelés
Reactions: Kevin
Sziasztok. elnezest hogy hozzá írok.

En lennek az adott frakció fő leadere. En kérettem rád az fk jumpot.

A szerver szabályzat pontosan azt irja le hogy: Tilos a frakció "jumperkedés".
Rövid időn belül frakció váltás, frakció szabályzat szabja meg, hogy mennyi időt kell bent töltened mielőtt kilépnél.
Ez rád vonatkozik. Amit te megszegtel azzal hogy kileptel 2 nap alatt. Mert te szerettél volna menni tudomasom szerint mivel a baratod ki lett rakva a frakciobol.
A frakcio discordunkon szabalyzati pontban le van írva hogy mennyi ideig kell tagnak lenni hogy ne kapj fk jumpot kilepesnel. Ez az idő neked sajnos nem volt meg ezert kaptad az fk jumpot.

Szia! Alex avagy a Főleader kérte rád a jumpot.
Én ezt értem se jogtalanul mivel a frakció szabályzatban nincs egy szó sem arról,hogy mennyi az az idő intervallum amit bent kell lenni.

Sziasztok. elnezest hogy hozzá írok.

En lennek az adott frakció fő leadere. En kérettem rád az fk jumpot.

Ez rád vonatkozik. Amit te megszegtel azzal hogy kileptel 2 nap alatt. Mert te szerettél volna menni tudomasom szerint mivel a baratod ki lett rakva a frakciobol.
A frakcio discordunkon szabalyzati pontban le van írva hogy mennyi ideig kell tagnak lenni hogy ne kapj fk jumpot kilepesnel. Ez az idő neked sajnos nem volt meg ezert kaptad az fk jumpot.
Kivan másolva percre pontosan tegnap estéről az egész frakció szabályzat Alex..

Tilos a dupla/tripla hozzászólás.
Kivan másolva percre pontosan tegnap estéről az egész frakció szabályzat Alex..
— 2025. 07. 13. 18:58
El juego es sagrado – A játék szent
Mindig tartsd be az RP szabályait. OOC viselkedés IC helyzetben (pl. metázás, trollkodás) szigorúan tilos.

A vérségi kötelék mindennél fontosabb
A frakció a család. Árulás, információk kiszivárogtatása IC karakterhalált (CK) vonhat maga után.

A rang tisztelete kötelező
A Jefe (főnök), a Consejero (tanácsadó) és a Mano derecha (jobbkéz) szava törvény. Engedetlenség következményeket von maga után.

Fegyverhasználat csak indokoltan
Pisztolyt, kést, gépfegyvert csak valós RP-indokkal használhatsz. Random lövöldözés = azonnali kizárás.

Valódi, latinos RP-stílus elvárt
Játssz úgy, mint egy valódi spanyol bűnszervezet tagja. Tisztelet, szenvedély, méltóság, és kegyetlenség, ha kell.

Rablások, leszámolások tervezése kötelező
Akció csak jól megtervezett RP után történhet, megfelelő rangú tag vezetésével.

Újoncokat csak belső ajánlással veszünk fel
Az Novato (újonc) csak teszt után kerülhet be a frakcióba. A hűségét bizonyítania kell.

Színlelt barátság = valós halál
A kettős játékosokat IC módon likvidáljuk. Kémkedés, kétes szövetségek nem tolerálhatók.

Civilekkel való bánásmód
Ne zaklass véletlenszerű játékosokat. RP-t építünk, nem rontunk. Erőszak civilre csak ha indokolt.

Frakciótulajdon védelme
Jármű, fegyver, pénz nem a tiéd. Elvinni, eladni vagy visszatartani frakcióeszközt = CK.
.
Frakcióterület védelme
Az általunk birtokolt körzetben (zona segura) minden gyanús személyt figyelni kell. Idegen frakció tagját csak RP-indokkal támadjuk meg.

Jelenlét és aktivitás
Legalább heti 3 alkalommal való jelenlét elvárt. A kihagyásról OOC tájékoztatás szükséges.

Frakció háború szabályai
Csak előre leegyeztetett, RP-alapon induló konfliktusban vehetsz részt. Háború = stratégia, nem GTA-stílusú DM.

OOC megfigyelő szerepkör
OOC megfigyelő semmilyen IC helyzetbe nem avatkozhat bele, nem adhat infót vagy támogatást. Csendes, háttérfigyelő szerep.

IC karakterépítés elvárt
Ne legyél csak egy „bűnöző”. Legyen történeted, motivációd, személyiséged. Fejlődj, kapcsolódj, építsd a La Hermandad legendáját!

Szankciók
Szabályszegés esetén a következmények: figyelmeztetés → lefokozás → kizárás → IC halál. Súlyosabb esetekben azonnali CK is alkalmazható.

Ebben hol található meg pontosan hogy mennyit kell bent töltenem?

Köszönöm szépen hogy fel hivtad a figyelmem rá hogy nincs benne. Megneztem es valoban nincs benne. Korrigaltam. Viszont a fk jumpod jogos meg ennek ellenere is. Mivel mi 3 hetet kérünk a jatekosoktol. Ellentétben mas frakciokkal ahol 1 honap ez az idő. Mivel te 2 napot sem voltal a frakcioban így részemről nem tudok es kívánok tobbet mondani. Az biztos hogy nem Jvstin a hibás. Várjuk meg a bíráló admin válaszát

Köszönöm szépen hogy fel hivtad a figyelmem rá hogy nincs benne. Megneztem es valoban nincs benne. Korrigaltam. Viszont a fk jumpod jogos meg ennek ellenere is. Mivel mi 3 hetet kérünk a jatekosoktol. Ellentétben mas frakciokkal ahol 1 honap ez az idő. Mivel te 2 napot sem voltal a frakcioban így részemről nem tudok es kívánok tobbet mondani. Az biztos hogy nem Jvstin a hibás. Várjuk meg a bíráló admin válaszát
Most írtad láttad be hogy nincs benne a szabályzatban,személy szerint nekem OOC sem lett elmondva de mindegy is mivel a szervez szabályzat írásban követeli ezt a frakció szabályzatában innentől én nem gondolnám jogosnak a jailt sem a kérést felőled, várom a bírálatot.

Nos, ebben a részében igazad van, de ha fk szabályba esetleg mégsincs benne, akkor is egyértelmű, hogy 2 nap bentlét után fix van jump. Várom a bíráló admin válaszát!

Nos, ebben a részében igazad van, de ha fk szabályba esetleg mégsincs benne, akkor is egyértelmű, hogy 2 nap bentlét után fix van jump. Várom a bíráló admin válaszát!
Ilyen nincs hogy “elég egyértelmű” az a szabály ami le van írva ezt adminkent végképp illene tudnod..
Egy ATM rablás így egyértelmű mégis kell előRP és meg sorolhatnám..

Ha te 2 napot vagy egy frakcióba, kilépsz majd úgy tartja kedved, hogy pár nap múlva más frakiba leszel kimeríti a jumperkedés fogalmát

Tilos a frakció “jumperkedés”​

Rövid időn belül frakció váltás, frakció szabályzat szabja meg, hogy mennyi időt kell bent töltened mielőtt kilépnél.

Amennyiben neked a 2 nap nem rövid idő nem tudok veled mit kezdeni.

• Kedvelés
Reactions: AlexLS és hessz
Sziasztok a panaszkönyv jogtalan mióta a szerveren tevékenykedek minden frakciónak 1 hónap volt a bevett fk jump ideje attól hogy ezt egy apró hiba miatt külön nem tüntették fel neked frakció szabályzatban arról nem tehet senki.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.