Maxi Duka - supsed

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Tomtamass

Újonc
2026. 01. 27.
4
4
LS karakter
Maxi Duka
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Maxi Duka

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
supsed

Panasz oka, leírása, kifejtése:
helytelen jail

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Látható a reportoknál mikor írtam reportot az autommal kapcsolatban

EXdcOO8.png

Megjegyzés:

Fel léptem a szerverre másfél év után hogy játszak. Írtam egy reportot amiben a kocsimat el kértem az admintól hogy vásároljak egy új gépjárművet.
Mivel ezt pénz hiányában nemtudtam megtenni ezért felkerestem pár ismerősöm hogy kérjek egy új autót vagy esetleg pénzt addig ki vettem a fegyvereim a kocsibol. Hozzáteszem amikor ezeket a fegyverek használtam még nem kellett lvl4 az illegálhoz. Erre ki jött az admin hogy ő specelt hogy illegális tevékenységet folytatok. Kérdezem én mit kellett volna tegyek? Ha használom az autót el kapnak vele ugyan úgy nem lehet nálam illegális dolog, Egy helyben álltam és beszélgettem a barátaimmal egy be zárt hqn, nemtudom ebbe mi volt az illegális tevékenység. Ha kell csatolok logot arról hogy tároló autóre szerettem volna pénzt kérni a barátaimtól. Nem állt szándékomban kedves supsed játék élémyét ezzel elrontani hogy egy helyben állok két fegyverrel a hátamon.
4j0VJMY.png

Utoljára szerkesztve:
Cső.

Köszönöm a panaszt, amit külön discordon kellett hangsúlyoznod miután nem lettél behúzva váróba illetve fel sem érsz de már nyitod a reportot hogy engem keresel 24 órám van reagálni a panaszodra.

Ott is leírtam mi a probléma, LVL 1-es vagy X-ben álltál egy illegális HQ-n mint frakció tag a többi frakció társaddal ami eléggé nagy probléma.
Abba bele se mennék miért nem figyelmeztetett téged az ott lévő admin. A szabályzat rád is vonatkozik akkor is ha te kezdő vagy és nem ismered a szabályzatot.
A szerverszabályzat neked is elérhető mint mindenkinek a későbbiekben javaslom ennek alapos tanulmányozását.

*Tilos 4-es szint alatti, azaz kezdő játékost rabolni. Ezzel együtt a 4-es szint alatti játékosok nem vehetnek részt bárminemű illegális tevékenységben.
Tilos kirabolni, elrabolni, akarata ellenére kidobni a pálya másik részén. A kezdő játékosok nem vehetnek részt rablásban.*

• Kedvelés
Reactions: skezy
Akkor vettem ki a fegyvereket az autóbol amikor oda értem hogy le rakjam valahova hogy ne folytassak illegális tevékenységet. Ha nincs másik autóm illegállal a csomagtartóban kellene használnom ? Mert ugyebár említettem neked hogy pénzem nem volt hogy másikat vegyek ezért mentem oda a többiekhez. Lehetnél kicsit megértőbb a playerrel.
Kérdezem én ha nem raboltam és semmit mást nem tettem miben merül ki az illegális tevékenység ? A másfél évről meg maradt fegyverekben amit le szeretnék rakni hogy ne sértsek szerver szabályzatot ?
De csatolom neked a tevékenység definicióját:
A tevékenység egy személy vagy csoport álltal tartósan, renszeresen végzett célirányos cselekvés, munka vagy működés.

Láttál te bármi ilyesmit ?

ui: Szeretném mellőzni hogy Beni bírálja a PK-t nem érzem egy oldalúnak hogy mind a jail és az esetleges bírálat közben is egy hangcsatornán tartózkodtok.

Utoljára szerkesztve:
Nem lehet nálad kezdőként semmi illegális tárgy illetve kezdőként sem lehetsz benne egy illegális frakcióba. Nálad volt akkor a fegyver a tölténnyel együtt. nem pedig az autóban nem két másodpercig volt nálad. jó pár percig figyeltem a tevékenységeket amíg közbe nem szóltam.

• Kedvelés
Reactions: AlexLS
Nem lehet nálad kezdőként semmi illegális tárgy illetve kezdőként sem lehetsz benne egy illegális frakcióba. Nálad volt akkor a fegyver a tölténnyel együtt. nem pedig az autóban nem két másodpercig volt nálad. jó pár percig figyeltem a tevékenységeket amíg közbe nem szóltam.
El mondtam neked mint ahogy csatoltam is hogy amikor utoljára játszottam NEM kellett meg a lvl 4 ezért voltak nálam a tárgyak , miért raknám vissza abba az autoba amit használni akarok ha nem akarok illegális tevékenységet folytatni ? Beszélgettem a barátaimmal hogy kéne pénz vagy autó de ha speceltel ezt láthattad is. Nemtudom miért zavart hogy nettó 3 percet álltam fegyverrel ameddig icztem hogy le kene raknom őket valahova.

Nemtudom miért nem lehet meg érteni azt hogy én le akartam rakni a fegyvereket és lőszert de mivel nem rendelkeztem másik autóval nemtudtam hova le rakni és nyilván ha magamnál hagyom és meg állítanak ugyan ott vagyok.

Szerettem volna őket el tárolni hogy ne sértsem a szerver szabályzatot azzal hogy nálam vannak. Neked ez 3 percet tett ki hogy nekem ennyi idő alatt meg kellett volna oldjam , amit te speceltél hogy a baràtaimmal beszélgetek. Akkor nem az jön le hogy szeretném elintezni a dolgot ? Nemtudom miért nem lehet egy kicsit megértőbben bánni a playerrel miért a szankció volt a lényeg ha már ahogy a jail indokban is hangsúlyoztad hogy “kezdő” vagyok.

Ha neked az verte ki a biztosítékot hogy meg kérdeztem van e report nagyon sajnálom hogy érdeklődő voltam veled kapcsolatban!

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: tifpix
Átolvastam minden logot: tártam fel további problémákat szóval én azt gondolom hogy logokból megállapítható hogy nem fegyvert akart eladni (script nem engedi hogy használja) de a használatára se volt semmiféle utalás se. Az hogy illegális tevékenységet folytatott e Maxi Duka játékos az nem állja meg a helyét
viszont az se kerek hogy Rey adminisztrátor miért vesz fel egy illegális frakcióba téged Lvl-1 ként.

Azért nem adunk egy játékosnak ilyen jailt mert fizikailag nem tud mivel közlekedni és egyszerre tárolni is a tárgyait és 10 percig volt fizikailag az invjében.
Ha annyira illegális cselekménybe akart volna belefolyni akkor az anyagi helyzetén javíthatott volna azzal hogy elad a fegyvereiből amit viszont nem tett meg.
Ennyi erővel azokat is szankcionálni kéne aki eventen nyit egy vagy több fegyvert és azokat szeretné lerakni ameddig nem lesz megfelelő szintű.
(ezek a tárgyak nagyon régről származnak ha most PP-zte volna le helyben és azzal szaladgált volna az egy másik történet)

A panasz összegezve jogos.
Az erre az ügyre vonatkozó AJ-t semlegesítem
Rey és Supsed adminisztrátort hibapontban részesítettem

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Tomtamass
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.