NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
l. In Character (IC), azaz a játékon belüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
1. SZEMÉLYES ADATOK1.1 Jelentkező teljes neve: Andrew Crowson
1.2 Születési helye: Los Santos
1.3 Születési ideje: 2000.10.02.
1.4 Bejelentett lakcíme: Nincs
1.5 Személyi igazolvány száma: 461138JZ
1.6 Telefonszáma: +38-76-023-9636
1.7 Ön büntetett előéletű? Nem
2. FELVÉTELI KÉRDÉSEK2.1 Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni?
- Támogatni szeretném a hazámat, és egyben tudásommal, és tapasztalatommal kisegíteni a rendvédelmi szerveket, és ami a legfontosabb, hogy hozzájáruljak a tisztességes, jogkövető állampolgárok és a gazdaság védelméhez.2.2 Mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladat- és jogköre?
- A NAV küzd a gazdaság törvénytelen szereplői ellen. Segíti a jogkövető vállalkozásokat, miközben ellátja az adózással és vámügyekkel kapcsolatos feladatokat. Rendészeti feladatokat is ellátnak egyaránt.2.3 Ön szerint van különbség motozás és ruházat átvizsgálás között? Válaszát indokolja!
- Ruházat átvizsgálás az, amikor a ruházaton kívűl kutatjuk át az adott felet átnézve zsebeit, táskáját, vagy más kellékeit. Motozásnál pedig az adott személyt akár a ruházat levételére is felszólíthatjuk, és a ruházat alá is benézhet az adott eljárást folytatott rendvédelmi tag. Ilyenkor jóval komolyabban átnézik az adott illetőt.
2.4 Mit gondol, mi a feladata egy pénzügyőrnek?
- Egy pénzügyőr feladata, hogy betartassa az adó- és vámszabályokat. Fellépjen az adócsalás vagy csempészés ellen, és ha kell szankciót osszon ki.2.5 Amennyiben valaki meglopja az államot, milyen bűnt követ el? Definiálja mit jelent!
- Ha valaki meglopja az államot, akkor adócsalást vagy költségvetési csalást követ el, ilyenkor szándékosan nem fizeti be az adót, vagy jogosulatlanul vesz ki pénzt az államkasszából.ll. Out of Character (OOC), azaz a játékon kívüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
1.1.1 Hogy hívnak?
- Dávid1.2 Hány éves vagy?
- 191.3 Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
- 2024. 10. 08.
2. UCP ADATOK2.1 Mellékeld a Karakter ID-det!
- 28742.2 Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg?
- 62 453 perc2.3 Voltak előző neveid a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért váltottál másik névre.
2.4 Voltál már AdminJail-ben a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél AdminJail-be.
-
Nem nagyon figyeltem oda, hogy mit csinálok és ezért lettek jailjaim.2.5 Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél kitiltásra.
-
Párszor hülyeséget csináltam kicsit mérges is lettem, hogy semmibe se kaptam igazat és igy lettek bannok
3. FRAKCIÓ INFORMÁCIÓK3.1 Milyen frakciókban fordultál meg ez előtt a szerveren? Mi volt a távozásod oka?
- Jelenleg OKF vezető vagyok és azért akarnám ott hagyni mivel nem nagyon tetszik az egész, és vissza szeretnék menni rendvédelembe.3.2 Voltál már valamelyik rendvédelmi frakció tagja a szerveren?
- Igen voltam. NAV,TEK,NNI,HONVÉDSÉG:3.3 A frakcióban kötelező hetente minimum 800 perc szolgálati idő teljesítése. Számodra ez teljesíthető?
- Természetesen!3.4 Milyen OOC indokból szeretnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni?
- Mindig látom milyen jókat rpznek a rendvédelmi frakciók és a NAV-osok mindig kedvesebbnek tűnnek a többi rendvédelemhez képest azért úgy gondolom ez illene hozzám a legjobban.
4. EGYÉB ADATOK4.1 Rendelkezel Discord-al, illetve működő mikrofonnal?
- Igen.4.2 Milyen külső forrásból tájékozódtál a jelentkezési lap megírása során? Mellékeld ezeket!
- Lapomat saját tudásom alapján írtam. Ismereteimet jelenleg is aktív hivatásomnak, valamint korábbi tanulmányaimnak köszönhetem.
lll. Hitelesítés
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
JELENTKEZŐ ALÁÍRÁSA
Andrew Crowson
KELTEZÉS HELYE, IDEJE
Los Santos, 2026.01.16.