Stela D Morgan-Adminsegéd lapja

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

kupakkalmi

Újonc
2025. 12. 21.
17
5
LS karakter
Mia Lucrezia
LV Karakter
-
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Kálmán 17<
Account ID-d?
>4724<
Hány játszott perccel rendelkezel?
>32 975(lap megírás közben)<
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> <
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Kálmán a nevem, 17 éves vagyok. Jelenleg egy megszerzett szakmám van eddig, de terjesztem a tudásom, ott ahol tudom és lehet. Esti tagozaton érettségizem jelenleg, de sok időt nem vesz igénybe, így ami időm fentmarad, azt általában számítógépes pixelekbe szoktam tölteni. Jó fej vagyok, humoros értem a vicceket, nem veszek semmit magamra, lehet bántó szándék is benne. Eddig admin segéd ugyan MTA szerveren nem voltam, de FiveM RP szervgeren már töltöttem be hasonló pocit, nagy szervereken is.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Kérdések megválaszolása, játékosok kisegítése ezen téren<
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Szerintem egy adminsegéd akkor jó,mikor nem érkezik rá panasz, minden kérdésre tudja a választ, korrekt mindenkivel és nem flegma<
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szeretném a szervert ilyen téren is segíteni, és szeretném a közösséget is fejleszteni ahogy egy adminsegéd tudja.<
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Én szerintem alkamas vagyok a pozício betöltésére, sok időt tudnék rászánni, így a terhet is egyengetni a többiek közt.<
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>napi 3-4 óra simaliba, hétvégén még lehet hogy több is menne.<
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Én elsőnek a városházát mutatnám, mert szinte ott lehet midnen okmányt a szerveren igényelni, ingatlant bejelenteni stb., Autókereskedés, szinte minden új játékosnak egy saját autó a legfontosabb, autósiskola, mert munkák nagyrésze érvényes jogosítványt vesz igénybe illetve vezetési tudást.<
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozítívak közé tudnám sorolni azt, hogy jó a megoldó képességem, nem stresselek semmin, nem leszek ideges/mérges pixelekre és ez nem hat ki a megoldási késségemre sem. Negív az talán az hogy idonkent nincs kedvem jatszani par napig (1-2) de utanna meg van aktivitásom, ez negatív a részemről, sokat beszélek, mások is megjegyezték ezt sajna :(, nehezen illeszkedem be új közösségbe<

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.