- 2025. 11. 30.
- 6
- 0
- LS karakter
- Jacob Brusilow
Panasztevő InGame neve:
► Jacob Brusilow ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Pierdone ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Kaptam egy Pg jailt mivel én elfutottam a rendőrök elől miközben ők fegyvert tartottak rám hárman de hiszen én háttal álltam nekik és nem láttam mert én nem számítottam rá hogy kiszálltak már mivel társam akkor rádiózta hogy jönnek a zsaruk és nem értem hogy ők hogy tudtak rám fegyvert tartani 2 sec alatt, szaladtam fedezékbe a legközelebbi fához, és nem értem miért lenne Pg mikor én nem is láttam hogy fegyvert tartottak rám mivel még akkor értek oda a helyszínre, bizonyíték nemvolt se rendőröknél se nálunk, admin pedig azt mondta hogy ő nem adhassa ki.
A barátom IC nevén Denis Brusilow meg azért kapott Admin Jailt, mert állítólagosan Fix kártyázott akció közben, mikor erről el lett mondva hogy buggolt a kocsi, Beninek 2x kellett kijönnie az autó miatt, mert magátol le TK-zódott, a fix kártyákat vissza is kapta, de ezt sajnos hiába mondtuk el neki meg bizonyítottuk a napi logból ő csak annyit szűrt ki hogy fix kártyázva lett akció közben, miközben mikor a Rendvédelmis tagok megálltak mellettünk nekik is ooc leírtuk hogy buggol a kocsi nem tudunk mit csinálni, erről ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►Pierdone- van elvileg a Pg bizonyiték és szeretnénk látni
Denis logja
csatolom is a logokat: [2026-01-10 220:31] [Output] : Denis Brusilow: (( buggol a kocsi ))
[2026-01-10 220:37] [Output] : Denis Brusilow: (( várom főadmint )) [2026-01-10 220:48] [Output] : Denis Brusilow: (( már másodjára játsza el ))
[2026-01-10 220:48] [Output] : Jacob Brusilow: (( szar a márka ))
[2026-01-10 220:54] [Output] : Denis Brusilow: (( 1x már megcsinálták ))
[2026-01-10 220:55] [Output] : [DawnMTA]: Beni hozzád teleportált. [2026-01-10 221:11] [Output] : Denis Brusilow: (( megint azt csinálja ))
[2026-01-10 221:15] [Output] : Denis Brusilow: (( nem tudod mi lehet vele? ))
◄
Megjegyzés:
► Az elbíráló admin válaszát előre is köszönöm, illetve a Szankciót kiosztó admin részéről várom a megfelelő bizonyítékot. ◄
.png)
.png)