Jacob Brusilow - Pierdone

• Thread starter Thread starter jacob
  • Start date Start date
  • Válaszok 6
  • Látta 184
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

jacob

Újonc
2025. 11. 30.
6
0
LS karakter
Jacob Brusilow
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Jacob Brusilow

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Pierdone

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Kaptam egy Pg jailt mivel én elfutottam a rendőrök elől miközben ők fegyvert tartottak rám hárman de hiszen én háttal álltam nekik és nem láttam mert én nem számítottam rá hogy kiszálltak már mivel társam akkor rádiózta hogy jönnek a zsaruk és nem értem hogy ők hogy tudtak rám fegyvert tartani 2 sec alatt, szaladtam fedezékbe a legközelebbi fához, és nem értem miért lenne Pg mikor én nem is láttam hogy fegyvert tartottak rám mivel még akkor értek oda a helyszínre, bizonyíték nemvolt se rendőröknél se nálunk, admin pedig azt mondta hogy ő nem adhassa ki.
A barátom IC nevén Denis Brusilow meg azért kapott Admin Jailt, mert állítólagosan Fix kártyázott akció közben, mikor erről el lett mondva hogy buggolt a kocsi, Beninek 2x kellett kijönnie az autó miatt, mert magátol le TK-zódott, a fix kártyákat vissza is kapta, de ezt sajnos hiába mondtuk el neki meg bizonyítottuk a napi logból ő csak annyit szűrt ki hogy fix kártyázva lett akció közben, miközben mikor a Rendvédelmis tagok megálltak mellettünk nekik is ooc leírtuk hogy buggol a kocsi nem tudunk mit csinálni, erről

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Pierdone- van elvileg a Pg bizonyiték és szeretnénk látni

Denis logja
csatolom is a logokat: [2026-01-10 220:31] [Output] : Denis Brusilow: (( buggol a kocsi ))
[2026-01-10 220:37] [Output] : Denis Brusilow: (( várom főadmint )) [2026-01-10 220:48] [Output] : Denis Brusilow: (( már másodjára játsza el ))
[2026-01-10 220:48] [Output] : Jacob Brusilow: (( szar a márka ))
[2026-01-10 220:54] [Output] : Denis Brusilow: (( 1x már megcsinálták ))
[2026-01-10 220:55] [Output] : [DawnMTA]: Beni hozzád teleportált. [2026-01-10 221:11] [Output] : Denis Brusilow: (( megint azt csinálja ))
[2026-01-10 221:15] [Output] : Denis Brusilow: (( nem tudod mi lehet vele? ))

Megjegyzés:

Az elbíráló admin válaszát előre is köszönöm, illetve a Szankciót kiosztó admin részéről várom a megfelelő bizonyítékot.

Nos szép estét!

Kezdjük akkor az elején.
A PG-ről a videót küldöm a bíráló adminnak, mint mondtam nektek is admin logok látszodnak a videóban és nem fogom kiadni.
Az adott rendvédelmis tag: Dominic_Gregory egész végig rád tartotta a fegyverét, amikor te még a köteget adtad le kb 5-6 másodpercig, ami látszik a videóban is.
Kérdtem tőled videót de nem volt neked se, és a rendvédelmis tagnak se, de én végig néztem az egészet és készítettem róla klippet is.

Kártyázás RP közben

Nos, mint leirtam és küldtem is Denis_Brusilow-nek, hogy nem az akkor történő miatt kapta a jail-t, hanem ami 2026-01-10-17:10:02 körül történt.
[2026-01-10 17:16:02] [Output] : Denis Brusilow mondja: Ez megvan
[2026-01-10 17:16:06] [Output] : Denis Brusilow mondja: Leráztuk őket

A kártya használata ezután történt:

[2026-01-10 17:27:14] [Output] : [DawnMTA - Premium]: Vásároltál 1 darab Premium full szervíz kártya itemet. [Denis Brusilow]
[2026-01-10 17:27:16] [Output] : [DawnMTA - Siker]: Sikeresen elhasználtál egy javítókártyát (Premium full szervíz kártya)

És rá 3 percre ti már mentetek a másik ATM-et megfúrni ami nem állja meg a helyét:

[2026-01-10 17:30:15] [Output] : Jacob Brusilow mondja: Furjunk egy masikat?
[2026-01-10 17:30:22] [Output] : Denis Brusilow mondja: Próbáljuk meg szerintem.
[2026-01-10 17:30:26] [Output] : Jacob Brusilow mondja: Nah
[2026-01-10 17:30:28] [Output] : [R1] Denis Brusilow: Meilyk legyen?
[2026-01-10 17:30:29] [Output] : Jacob Brusilow mondja: Zsa

[2026-01-10 17:30:32] [Output] : Jacob Brusilow mondja: Nemtom
[2026-01-10 17:30:32] [Output] : Denis Brusilow mondja: Déli?
[2026-01-10 17:30:40] [Output] : Jacob Brusilow mondja: Nézzuk meg

[2026-01-10 17:31:37] [Output] : Denis Brusilow mondja: Adj neki
[2026-01-10 17:31:46] [Output] : *** Jacob Brusilow elővett egy flexet.
[2026-01-10 17:31:47] [Output] : *** Jacob Brusilow elkezd felvágni egy ATM-et.

Denis_Brusilow saját maga mondta, hogy kártyázott rp közben.

[2026-01-10 23:27:20] [Output] : [23:27] Admin 1 Pierdone: (( és egy full fix kártyát használtal.- ))
[2026-01-10 23:27:20] [Output] : [DawnMTA - AdminNapló]: N/A
[2026-01-10 23:27:33] [Output] : [23:27] Denis Brusilow: (( előrp után igen. ))

A kártyázás után illene várni 5-10 perc-ig, mint ahogy említettem az admin ügy során.
Szépen le írtam mindent az admin ügy során és elmagyaráztam.
Minden bizonyítékot küldök bíráló admin-nak.

Ja meg ha fegyver volt rám tartva akkor miert nem lőtt le az a rendőr? mert már tűzparancs volt mivel a társam rádiózás után egyből elkezdett lőni a rendőrökre!

Igen, Kártyáztam RP közben, amit le is írtam mivel buggolt az autóm, nem tudtam elképzelni hogy mi van vele, míg Beni ki nem jött 2x is, addig én hiába nyomtam rá a fix kártyát semmit nem értem el vele, illetve kint volt akkor az aktuális rendőr mert mi le robbantunk az út szélén vártuk a fő/sa admin segítségét mivel egy olyan hiba miatt álltunk le ami nem mi miattunk volt, ezt természetesen ők is megértették, szerver hiba miatt nyomkodtam elfele a sok fix kártyát de őszintén megmondva semmit nem értem vele, de ez nem is nagyon izgat igazábol ahogy bírálnak elfogadom de a PG részét nem tartom jogosnak mert miközben Jacob adja lefele a valutásnál a pénzt ő igazábol nem nagyon lát semmit, én rádióztam neki hogy jöjjön akkor kezdett el futni, én még mindig szeretném látni azt a videót mert szerintem IRL se látod hogy mi történik mögötted, főleg ha a játékon belül egy minigame-t teljesítel nem tudod egyből lereagálni a helyzetet, főleg úgy hogy nem hinném hogy fegyver volt rátartva mert én a Rendvédelemmel közben tűzharcban voltam miközben mind a 3 rám célzott.

Szép estét,

Ahogy látom a panaszkönyhöz hozzászólt egy negyedik fél is, a kérdésem a következő lenne a panaszra tett adminisztrátor felé:
Az illetőnek van köze a fent érintett ügyhöz?
Amennyiben nem, megkell tennem az intézkedéseket a fórum szabályzatunk alapján.

• Kedvelés
Reactions: Pierdone
Megérkeztem a bírálattal.

A panaszkönyvet végigolvasva, este 10órakkor, valóban előfordult az üzemanyag bug, amit figyelembe is vett az adminisztrátor. A kártyahasználat előrp után történt, amit be is ismertetek OOC chaten.
A videót megkaptam amiben látszódik, hogy leadáskor tartják a fegyvert a játékosra aki azután elkezd ugrándozni, a társa pedig elkezd lőni a rendőrőkre.
Úgy gondolom az, hogy nem látsz ebből semmit nem ok arra, hogy ahogy meglátod, hogy rendőrők fogják rád a fegyvert elfuss. Valóban PG történt, így a panaszod jogtalan.

Az adminisztrátor nem hibázott az ügy során.

További szép napot.

• Imádom
Reactions: Pierdone
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.